Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Πού δεν πήγε η Υφυπουργός Τουρισμού κ. Ζαχαράκη;

 


Διαβάζουμε σε Δελτίο Τύπου του βουλευτή, κ Π. Καππάτου για τη τετραήμερη επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη στα νησιά μας.

"Το απόγευμα της Παρασκευής 23/4 με τη κ. Ζαχαράκη και τις συνεργάτιδές της επισκεφθήκαμε τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κκ Δημήτριο. Ακολούθως μεταβήκαμε για προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Αγίου Γερασίμου και τέλος συμμετείχαμε σε συνάντηση με μέλη του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς.

Το πρωί του Σαββάτου στον χώρο της Αντιπεριφέρειας Κεφαλληνίας έλαβε χώρα σύσκεψη της κ. Ζαχαράκη με τη Περιφερειάρχη κ. Κράτσα, τους Α/Περιφερειάρχες κυρίους Τραυλό και Κουρή, τους Δημάρχους Αργοστολίου, κ. Μιχαλάτο, Ληξουρίου, κ. Κατσιβέλη και Σάμης, κ. Μονιά καθώς και στελέχη της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου.

Στη συνέχεια της σύσκεψής μας αυτής, από κοινού με την Υπουργό, θέσαμε επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν τους θεσμικούς φορείς των νησιών μας και συγκεκριμένα το Επιμελητήριο, την Ένωση Ξενοδόχων, την Ομοσπονδία Καταλυμάτων καθώς και τους τουριστικούς πράκτορες.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αφού πρώτα επισκεφθήκαμε  το Τυροκομείο της οικογένειας Τζωρτζάτου, είχαμε την ευκαιρία, με τη πρόεδρο Γιάννα Κουλουμπή και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κεφαλληνίας της ΝΔ να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετικά χρήσιμη συζήτηση.

Το πρωί της Κυριακής μεταβήκαμε στην Ιθάκη όπου μέχρι το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας η κ. Υπουργός ξεναγήθηκε στις Φρίκες, το Κιόνι, τον Σταυρό, τον Άγιο Αθανάσιο, την Ανωγή καθώς και τη Μονή Καθαρών. Εκεί είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει, στη πράξη τα προβλήματα που άφησε στο πέρασμά του ο μεσογειακός κυκλώνας «ΙΑΝΟΣ».

Στο Δημαρχείο, η Υπουργός ενημερώθηκε από το Δήμαρχο κ. Στανίτσα και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τα προβλήματα της Ιθάκης αλλά και τις δυνατότητες η τοπική οικονομία να αναπτυχθεί στην εποχή μετά τη κρίση του Covid-19. Ακολούθως, συναντήσαμε εκπροσώπους των επαγγελματικών φορέων της Ιθάκης. Τέλος, αφού πρώτα ξεναγήθηκε στο Βαθύ, αναχώρησε, το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, για την Αθήνα."

Πού δεν πήγε η κα. Ζαχαράκη;

Δεν πήγε στην Αγ. Ευφημία.

Δεν πήγε στον Μύρτο.

Δεν πήγε στην Άσσο.

Καληνύχτα σας...

Υ.Γ. Δήμαρχε Σάμης, με όλο τον σεβασμό στο πρόσωπό σου και στον θεσμό που εκπροσωπείς, κακώς πήγες στη σύσκεψη στη Περιφέρεια.

Έπρεπε να ζητήσεις από τη κα Ζαχαράκη, να έρθει  στις πληγείσες από τον "Ιανό" περιοχές του Δήμου μας, να δει τη κατάσταση που βρίσκονται και να πει η ίδια στους επαγγελματίες και πολίτες αυτών των περιοχών,πώς θα "βγάλουν" τον επόμενο χειμώνα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...