Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Γιάννης Διγαλέτος. Ασφαλώς πρόκειται για ιδιότυπο "πρωθυπουργικό χιούμορ" !

 Ασφαλώς πρόκειται για ιδιότυπο "πρωθυπουργικό χιούμορ" !

ΟΤΑΝ οι υποδομές στο οδικό δίκτυο από τον καταστροφικό Ιανό είναι ακόμη, οκτώ μήνες μετά , σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση !

ΟΤΑΝ χωριά - οικισμοί , τουριστικοί προορισμοί και σημεία ειδικής αναφοράς όπως η Αγία Ευφημία, η Άσσος, το Φισκάρδο , έχουν ΑΚΟΜΑ ανοιχτές τις πληγές από τη μανία του φυσικού φαινομένου !

ΟΤΑΝ στον πόλεμο ενάντια στον COVID 19 η Κεφαλονιά, με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, παραμένει ανοχύρωτη, με αποδυναμωμένες- υποστελεχωμένες και κτηριακά παραμελημένες δομές δημόσιας Υγείας !!!

ΟΤΑΝ δήμοι , όπως της Σάμης με την ιδιαίτερη και πολύ σημαντική συμμετοχή στο τουριστικό προϊόν, παραμένουν δύο χρόνια από την δημιουργία τους ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟΙ, εμμένοντας πεισματικά τα νεοφιλελεύθερα επιτελεία σε καταστροφικές ιδεοληπτικές θέσεις !!!

Τότε η άποψη του πρωθυπουργού, ........που γνωρίζει και πονάει την Κεφαλονιά ?, .....για αλλαγή στην τουριστική υποδομή, ασφαλώς και σαν ιδιότυπο χιούμορ πρέπει να εκληφθεί καθώς με βάση τα πεπραγμένα του εννοεί την παραχώρηση του όποιου πλούτου ( φυσικού, αρχαιολογικού) σε ιδιώτες "επενδυτές" .

Αυτές οι δηλώσεις φανερώνουν εμπαιγμό προς τους Κεφαλλονίτες και στις Κεφαλλονίτισσες σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη συγκυρία για τις δοκιμαζόμενες αξίες μας και για τις πληττόμενες ατομικές μας οικονομίες.

Οι Κεφαλλονίτες και οι Κεφαλλονίτισσες αξιώνουμε περισσότερο σεβασμό...ΕΙΔΙΚΑ !..από τους εκπροσώπους μας στον πολιτικό στίβο !!!

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fkefaloniamagazine.gr%2Fapopsi%2Fmitsotakis-quot-prepei-na-allaxei-toyristiki-ypodomi-i-kefalonia-quot%2F&h=AT20s_zzZ5THEnIlB0kZpKmr5k_osXSBdqwTwTzlJDGP2O_YQUH92NZsugggUiti4ICvRSQYy9xpoSFN2eY19_OhJ6ssNWoRzIvebcXGiKRngDhy5Hlr39X9iRCJsfoVIj8y6ESZn4x5fJN9cUo_&s=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...