Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Γιάννης Διγαλέτος: Σαν πολίτες έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να εγκαλέσουμε τις όποιες ηγεσίες φορέων, που έχουν "αναλάβει" την εκπροσώπησή μας, σε πορεία ανασυγκρότησης του κινήματος,..

 Είναι πολύ σημαντικό και σε κομβικό χρονικό σημείο, η φερόμενη ως Αριστερά του ευρύτατου πολιτικού φάσματος της χώρας μπροστά στον εμφανέστατο κίνδυνο να ολισθήσουμε σε καταστάσεις που είχαμε εφησυχαστεί ότι τις αφήσαμε πίσω οριστικά, να συσπειρωθεί εκδηλώνοντας ουσιαστική δραστική συμπεριφορά !

Κάποιοι συναγωνιστές να αφήσουν την άκρατη "ορθοδοξολογία" που οδηγεί σε περιχαρακώσεις αλληλεξουδετέρωσης !
Κάποιοι άλλοι επίσης να αφήσουν τις "μαντζουράνες " τις "παπαρούνες" και τα "αγριοχαμόμηλα" και να συγκεντρωθούν στην διαμορφωμένη πραγματικότητα απ' αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια μας... μας επιτίθονται άγρια !!!
Σαν πολίτες έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να εγκαλέσουμε τις όποιες ηγεσίες φορέων, που έχουν "αναλάβει" την εκπροσώπησή μας, σε πορεία ανασυγκρότησης του κινήματος,.. αφενός να παρουσιάσουμε ενιαία δυναμική και αποτελεσματική αντίδραση,... αφετέρου κατασταλαγμένη πρόταση για την ουσιαστική συνέχεια που απαιτούμε εμείς αλλά και περιμένουν από 'μας !
Όλα τα χρονικά σημεία της Ιστορίας έχουν την ξεχωριστή σημασία τους... κάποια όμως σημεία έχουν και τον ιδιαίτερο ρόλο ο οποίος προκρίνει και διαμορφώνει τις εξελίξεις "χρωματίζοντας" την ίδια την Ιστορία !
Εκτιμώ ότι τέτοια χρονική περίοδο διανύουμε τώρα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...