Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΔΤ κ. Στασινόπουλου - Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ



Ζάκυνθος, 16 Νοεμβρίου 2021

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Γιώργο Καρανίκα

Συναντήθηκα την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Γιώργο Καρανίκα στα γραφεία της ΕΣΕΕ στην Αθήνα.

Με τον κ. Καρανίκα είχαμε αναλυτική συζήτηση για την κατάσταση στον εμπορικό κλάδο και συγκεκριμένα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου στα νησιά μας είναι κοινά και απαιτούν εμπεριστατωμένη και κοινή αντιμετώπιση.

Υπήρξε ενημέρωση για τα προγράμματα και τις δράσεις της ΕΣΕΕ και συμφωνήθηκε να υπάρξει πιο στενή συνεργασία ώστε στο προσεχές διάστημα να υπάρξουν εκδηλώσεις και στα Ιόνια Νησιά. 

Αποτελεί άλλωστε βασική μας προτεραιότητα ως Περιφερειακή Αρχή η περαιτέρω ενίσχυση των εμπορικών επιχειρήσεων, συνεπικουρικά με άλλα ήδη υπάρχοντα προγράμματα (ενίσχυση ΜμΕ που επλήγησαν από τον Covid 19 κ.α.), ώστε να στηριχθούν ουσιαστικά, εξασφαλίζοντας έτσι την βιωσιμότητά τους, αλλά και να στοχεύουν μετέπειτα στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους και στην εξωστρέφεια.

Τέλος συνεχάρη τον κ. Καρανίκα και το απερχόμενο Δ.Σ. της ΕΣΕΕ για την μέχρι τώρα πορεία τους,και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία για τις επερχόμενες αρχαιρεσίες της Συνομοσπονδίας.

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Ανταγωνιστικότητας

*επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό*




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...