Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ: Επανέναρξη των μαθημάτων, από το Σαββατοκύριακο 12-13/02/22.


ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΔΙΑΔΟΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 18       

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100  

Προς  : Μ.Μ.Ε.                     

Τηλ. : 6944267405

  Site : http://sskef.blogspot.com/     

Email : sksykef@gmail.com  

Αριθ. Πρωτ. :

 Αργοστόλι, την   10 – 02 - 2022

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Κεφαλληνίας ενημερώνει τους μαθητές, τα μέλη του αλλά και όλους τους φίλους του παιχνιδιού, για την επανέναρξη των μαθημάτων, από αυτό το Σαββατοκύριακο 12-13/02/22. Ο νέος και πλέον μόνιμος χώρος του συλλόγου βρίσκεται στην διεύθυνση Χαροκόπου & Δόριζα, στο Αργοστόλι (Κοντά στο 4 Δημ. σχολείο). Οι ώρες μαθημάτων για τους μαθητές θα είναι κάθε Σαββατοκύριακο : Αρχάριοι 17:30 - 18:30 & Προχωρημένοι 18:30 - 20:00. Ο χώρος θα παραμένει ανοικτός και πέρας της λήξης των μαθημάτων, για όποιον απλά επιθυμεί να παίξει σκάκι. Για τον ίδιο λόγο θα προσπαθούσαμε να έχουμε τον σύλλογο ανοικτό και άλλα απογεύματα μέσα στην εβδομάδα.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά του Covid-19, η είσοδος και παραμονή στον χώρο θα επιτρέπεται μόνο με μάσκα και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού (ή νόσησης) ή με rapid test που είναι σε ισχύ. Επίσης πρέπει να υπάρχει έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα).

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. : 6944267405 Πετράτος Φώτης.

Εκ. Του Δ.Σ.

Υ.Γ. : Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας κον  Κοκκόση Γεράσιμο και την Διευθύντρια του 4ου Δημ. Σχολείου Αργοστολίου κα. Αλυσανδράτου Υβόννη, για την χρόνια και διαρκή (πλέον δεκαετίας) στήριξή τους. Επίσης, τους αδερφούς Τιμοθεάτου, Γεράσιμο, Ευάγγελο & Δημήτρη (Ξενοδοχείο "Mirabel" - Αίθουσα Προσκόπων), για την πολύτιμη βοήθειά τους, μέχρι την ολοκλήρωση του δικού μας χώρου. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...