Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

ΜέΡΑ25:Να κάνουμε τα πάντα για να σταματήσει ο πόλεμος!


 Οι άνθρωποι στην Ουκρανία ζουν τον εφιάλτη μιας απάνθρωπης πολεμικής σύρραξης.

Ξέρουμε ότι η Μόσχα και η Ουάσινγκτον μπορούν να διασφαλίσουν την ειρήνη, αλλά δεν το κάνουν όσο τα ολιγαρχικά συμφέροντα που τις κινούν, εξυπηρετούνται από την πολεμική αναταραχή.

Είναι οι λαοί όλου του κόσμου που πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να πιέσουν για να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος.

Απαιτούμε από τη Ρωσία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με στόχο να αποσυρθούν τα ρωσικά στρατεύματα χωρίς άλλες αιματοχυσίες και με τη δέσμευση το ΝΑΤΟ να μείνει κι αυτό εκτός, ώστε να σταματήσουν οι πολίτες της Ουκρανίας να πληρώνουν άδικο φόρο αίματος για μια σύγκρουση ιμπεριαλισμών που δεν τους αφορά.

Απαιτούμε καμία εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Να κλείσουν οι νατοϊκές βάσεις στη χώρα μας και να μην χρησιμοποιηθούν ως πολεμικά ορμητήρια.

Καλούμε, σήμερα, Παρασκευή 25/2, στις 6μμ, στην Ρωσική Πρεσβεία (Νικηφόρου Λύτρα 28, Ψυχικό) και κατάληξη με πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία, σε αντιπολεμική διαδήλωση.

Η κυβέρνηση ήδη κρύβεται πίσω από τον πόλεμο για να δικαιολογήσει την νέα λιτότητα με τη μορφή της ακρίβειας. Ακόμα μια απόδειξη ότι ο αγώνας για τα εργατικά δικαιώματα, ο αγώνας ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια, είναι ο ίδιος με τον αντιπολεμικό αγώνα.

Γι αυτό υπενθυμίζουμε τη συμμετοχή μας στο σημαντική συγκέντρωση των σωματείων ενάντια στο Νόμο Χατζηδάκη και τις μαζικές απολύσεις, αύριο Σάββατο 26/2 στις 12.00 στο Σϋνταγμα.

ΜέΡΑ25

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...