Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης: δηλώνουμε αμέριστη στήριξη στον αγώνα των υγειονομικών λειτουργών στις δομές της δημόσιας υγείας.

 


Η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης…

 δηλώνουμε αμέριστη στήριξη στον αγώνα των υγειονομικών λειτουργών στις δομές της δημόσιας υγείας.

Και σήμερα αλλά και στη συνέχεια θα βρισκόμαστε δίπλα τους απαιτώντας την επίλυση των προβλημάτων τους και τη δικαίωση των αιτημάτων τους ! 

 Είναι πασιφανές πλέον ότι είναι ο μόνος δρόμος για την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας τους κάνοντας ποιοτικότερη τη ζωή τους !

Και είναι ο τρόπος που θα εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών που θα απολαμβάνουμε όλοι οι πολίτες, αξιοποιώντας την υψηλή κατάρτιση και τις ικανότητες του επιστημονικού προσωπικού που στελεχώνει αυτές τις δημόσιες δομές !

Επειδή λοιπόν η δημόσια υγεία αποτελεί βασικό στοιχείο υποδομής μιας σύγχρονης κοινωνίας, αλλά και πολιτιστικό στοιχείο που προωθεί την ανάπτυξη του τόπου μας, δεν θα σταματήσουμε οι κάτοικοι του νησιού μας με σθένος, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη να δίνουμε τον αγώνα μέχρι τελικής δικαίωσης !

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΖΙ !!!


ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ       

 1/2/2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...