Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Η Λαϊκή Συσπείρωση συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες και τους προπονητές του συλλόγου «Ποσειδώνα» Ληξουρίου.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Λαϊκή Συσπείρωση συγχαίρει για άλλη μια φορά τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές του συλλόγου «Ποσειδώνα» Ληξουρίου, για τις σημαντικές διακρίσεις και τα 40 μετάλλια που κατέκτησαν, στους Χειμερινούς Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθησαν στις 11-13 Φεβρουαρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη. 
Τόσο οι σημερινές σημαντικές διακρίσεις, όσο και η συνεχής και αδιάκοπη ανοδική πορεία του συλλόγου και των αθλητών του, επιβάλλει την επίσημη συστηματική υποστήριξη από την πλευρά του Δήμου Ληξουρίου όπου είναι η έδρα του Συλλόγου. Επιβάλει επίσης την υλοποίηση επιτέλους της πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης ήδη από πέρσι, για την επίσημη βράβευση των αθλητών και των προπονητών του συλλόγου από το Δήμο μας, ως μια έμπρακτη και επιβεβλημένη αναγνώριση της προσπάθειας και της προσφοράς τους στον τόπο μας.
Γίνεται επίσης αναγκαία και επιβεβλημένη η υλοποίηση παλαιότερης πρότασης της Λαϊκής Συσπείρωσης για κατασκευή κολυμβητηρίου στο Δήμο Ληξουρίου, που θα φιλοξενήσει την δραστηριότητα τόσο του συγκεκριμένου συλλόγου, όσο και τις ευρύτερες ανάγκες της νεολαίας και όλων των συμπολιτών μας, που έχουν ανάγκη από την λειτουργία του. 
Η Δ.Αρχή πρέπει επιτέλους να πιστέψει στο σημαντικό αυτό έργο και να σταματήσει να το παραπέμπει στις «ελληνικές καλένδες». Να το διεκδικήσει σθεναρά ως μια επείγουσα ανάγκη για το λαό και την νεολαία του Δήμου μας.
Ληξούρι 14/2/2022
Η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Ληξουρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...