Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΚΟΛΑΪΤΗ: Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ…

 


ΛΙΤΣΑ ΚΟΛΑΪΤΗ: Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΗΣ 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ…

Τα πάντα στη ζωή ενός ανθρώπου εξαρτώνται κυρίως από τον τρόπο που σκεπτόμαστε. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να είμαστε οι πρωταγωνιστές σε ό,τι επιχειρούμε. Κανένας άλλος. Και για να παίξουμε σωστά και αποτελεσματικά το παιγνίδι της επιτυχίας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανάπτυξη νέων τρόπων σκέψης.

Έχετε διερωτηθεί ποτέ γιατί μόνο το 1% των ανθρώπων παγκοσμίως είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες; Σίγουρα όχι γιατί είναι πιο τυχεροί από εσάς. Ούτε γιατί είναι πιο έξυπνοι. Δεν έχουν τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απ΄ο,τι έχετε εσείς. 

Η Κεφαλονίτισσα Λίτσα Κολαΐτη εκπαιδεύει με νέες μεθόδους αυτούς που θέλουν να αλλάξουν τρόπο σκέψης και να πετύχουν οικονομικά.

Μέσα από μια σειρά μαθημάτων, ασκήσεων και πρακτικών, μπορεί κάποιος να αλλάξει τη ζωή του ακολουθώντας την οδό της επιτυχίας. Η μέθοδος αυτή οδηγεί στην ανάπτυξη νέων θετικών σκέψεων που οδηγούν στην επιτυχία.

Σημειώνεται ότι η Λίτσα Κολαΐτη έχει προσκληθεί να μιλήσει στο Φεστιβάλ Ηγεσίας 2022 “Leading Minds” που θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2022 στις 19:00. Θα είναι ανάμεσα σε 30 και πλέον ομιλητές από τον τομέα της αυτο-βελτίωσης και θα εξηγήσει πώς το χρήμα από «ταμπού» μπορεί να γίνει ένα αυτονόητο μέσο για μια καλύτερη ζωή. 

Ο σύνδεσμος όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία είναι: https://leadingminds.gr/el/lm_speaker/litsa-kolaiti/

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Λίτσα Κολαΐτη στο κινητό 699 908 0899, email

info@litsakolaiti.gr

Χορηγοί στήριξης:

First Class Travel (https://firstclasstravel.gr)

Villa Omega (https://villaomegakefalonia.com/)

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ η κα Λίτσα Κολαϊτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...