Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Δράση διαμαρτυρίας κατά του πολέμου στην Ουκρανία:Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα παιχνίδια των παιδιών σας

Παιχνίδια έξω από τη ρωσική πρεσβεία.Ένα παιχνίδι ποτισμένο με αίμα για κάθε παιδί που δολοφονήθηκε σε αυτή τη βάρβαρη εισβολή. Ένα παιχνίδι για κάθε παιδί που στερήθηκε την ευκαιρία να μεγαλώσει. Και ένα παιχνίδι για κάθε παιδί που δεν θα αγκαλιάσει τους γονείς του απόψε. 

Με αυτή την εγκατάσταση, που τοποθέτησαν οι ακτιβιστές μας από το DiEM25 και το MeRA25 Γερμανίας τη Δευτέρα στην πρεσβεία στο Βερολίνο, στείλαμε το μήνυμα: αυτά θα μπορούσαν να είναι τα παιχνίδια των παιδιών σας.

Δυστυχώς, ο αριθμός θα αυξηθεί και θα υπάρξουν πολλά περισσότερα παιχνίδια ποτισμένα με αίμα, αν ο Πούτιν δεν σταματήσει τον πόλεμο ΤΩΡΑ. Πρέπει να φέρουμε τη ρωσική κυβέρνηση αντιμέτωπη με τις συνέπειες της τρομοκρατίας της.

Σου απευθύνουμε μια έκκληση. 

Σε καλούμε να κάνεις το ίδιο στη ρωσική πρεσβεία στη χώρα σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Είναι ένα μικρό, συμβολικό βήμα, αλλά μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Η ομάδα επικοινωνίας του DiEM25 θα ενισχύσει κάθε εγκατάσταση τέτοιου είδους που θα γίνει από DiEMίτες και DiEMίτισσες. 

Σε αυτό το νήμα στο φόρουμ εξηγούμε πώς να το κάνεις και πώς να μοιραστείς φωτογραφίες. 

Αν δεν μπορείς να δράσεις ή να προσεγγίσεις μια ρωσική πρεσβεία, μπορείς να μας βοηθήσεις να διαδώσουμε παρόμοιες δράσεις κάνοντας μια δωρεά.

ΔΩΡΕΑ

Καταδικάζουμε έντονα την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία και συνεχίζουμε να ζητάμε άμεση κατάπαυση του πυρός, επιστροφή των στρατευμάτων στη Ρωσική Ομοσπονδία και αλληλεγγύη στους άνδρες και τις γυναίκες που υπερασπίζονται την κυριαρχία της Ουκρανίας. 

Σε καλούμε να συμμετάσχεις στις δράσεις μας ενάντια σε αυτόν τον κτηνώδη πόλεμο και να συνεισφέρεις τις δικές σου.

Carpe DiEM25,  

Dusan >> Συντονιστής Εκστρατειών DiEM25

Υ.Γ. Έχουμε επίσης ξεκινήσει μια έκκληση με το αίτημα “Όχι 'Άλλοι Πόλεμοι” σε όλο τον κόσμο. Αν θέλεις, υπόγραψε και διάδωσέ τη!


>> Αν η δράση μας και οι θέσεις μας σε αφορούν, μη στέκεσαι θεατής. Στάσου πλάι μας! 

Γίνε μέλος του κινήματος! 

>> Έχεις λογαριασμό στο Telegram Messenger;Γίνε μέλος στο κανάλι ειδήσεων μας στο Telegram και κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις προσωπικές ενημερώσεις

>> Θες να ενισχύσεις τις δραστηριότητες και την απήχηση του DiEM25;

Κάνε σήμερα μια δωρεά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...