Τρίτη 12 Απριλίου 2022

ΙΟΝΙΑΝ TV: Δείτε ζωντανά τις Εορτές Εξόδου της Ι.Π. Μεσολογγίου


 Ιερή Πόλη Μεσολογγίου

Εορτές Εξόδου 2022

 ΖΩΝΤΑΝΑ στο ΙΟΝΙΑΝ

Το κορυφαίο γεγονός του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, οι επετειακές εκδηλώσεις για την Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων, ζωντανά μόνο στο ΙΟΝΙΑΝ.

Οι δημότες της Ιεράς πόλης του Μεσολογγίου εορτάζουν και αποδίδουν τιμές στους προγόνους τους, υψώνοντας και πάλι στεντόρεια φωνή για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

Από τις 2 εως τις 17 Απριλίου η καρδιά της πατρίδας μας χτυπά στο Μεσολόγγι και το ΙΟΝΙΑΝ μεταδίδει απευθείας τις πομπές Εξόδου και τις τελετές στον Κήπο των Ηρώων.

Το Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου στις 7 το απόγευμα και την Κυριακή των Βαΐων 17 Απριλίου στις 11 το πρωί η κλαγγή των όπλων και οι κραυγές των πληγωμένων θα αντηχήσουν και πάλι μέσα από την οθόνη του ΙΟΝΙΑΝ.

Στις εκδηλώσεις της 196ης Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων που θα κορυφωθούν στις 16 και 17 Απριλίου θα παραστεί και θα τιμήσει με την παρουσία της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σάββατο 16 Απριλίου στις 7.00μμ παρακολουθήστε ζωντανά τηλεοπτικά στο ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά στο https://youtu.be/8TSe1JGMFeA

Κυριακή 17 Απριλίου στις 11.00πμ παρακολουθήστε ζωντανά τηλεοπτικά στο ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά στο https://youtu.be/Mf965kcEH1Q

Εορτές Εξόδου 2022, γιατί με το ΙΟΝΙΑΝ…είσαι παντού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...