Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Για το Δημοτικό συμβούλιο Σάμης Τετάρτη 5-10-2022

 


Εκ παραδρομής όπως διαπιστώθηκε από προσωπική συζήτηση με τον πρόεδρο του δ.σ. Σάμης κ. Π. Αμούργη , αναγνώστηκε από τον ίδιο ερώτηση που είχε κατατεθεί αρκετά προηγούμενα ( 22 Ιουλίου) που υπέγραφε ο Γ. Διγαλέτος εκπροσωπώντας την Κ.Π.Ε.Σ.

Ερώτηση η οποία αφορούσε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής για τις δομές Υγείας.

Φίλοι και φίλες,.. οι ερωτήσεις αλλά και οι τοποθετήσεις της Κ.Π.Ε.Σ. για το κορυφαίο ζήτημα του τόπου μας, έχουν τεθεί αρκούντως κατά το παρελθόν !

Έχουν δοθεί σαφείς απαντήσεις, επίσης, από την Νέα Δημοτική αρχή,… οι οποίες μας βρίσκουν διαφωνούντες και δεν περιμένουμε κάτι περισσότερο οι δημότες και δημότισσες.

Αγώνας για αλλαγή του πολιτικού τοπίου,… που θα προσεγγίζει με άλλη φιλοσοφική στάση και πρακτική το κορυφαίο ζήτημα υποδομής του τόπου, την Υγεία !

Αυτός είναι ο δρόμος !

Εφιστούμε την προσοχή σας φίλοι και φίλες σε κάθε τι που ακούτε ή διαβάζετε την περίοδο που διανύουμε, καθώς αρκετές πληροφορίες λόγω και της πολυπλοκότητας των γεγονότων ίσως υποκρύπτουν δόλο !

Ας γίνει η αλήθεια μας, που ο καθένας έχει μέσα του,.. η ασπίδα που θα αποτρέψει κάθε κακόβουλη προσπάθεια εκμαυλισμού της συνείδησής μας !

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΣΑΜΗΣ Πέμπτη 6-10-2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...