Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

Στον Συνεταιρισμό της Ρομπόλας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού


 ΠΑΝΑΓΗΣ ΚΑΠΠΑΤΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κυριακή, 13/11/22

Δελτίο Τύπου

Στον Συνεταιρισμό της Ρομπόλας με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού βρέθηκα με τη σύζυγό μου Ευτέρπη, τη Κυριακή 13.11 στα Ομαλά και στο οινοποιείο του Συνεταιρισμού Παραγωγών Ρομπόλας «Ορεάλιος Γη».

Εκεί, είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Παναγή Γαλιατσάτο και τον Διευθυντή Κώστα Μπαζίγο για τη πορεία των προσπαθειών τους να καταστήσουν τη Ρομπόλα προϊόν αναγνωρίσιμο τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Ο οινοτουρισμός αποτελεί για τη χώρα μας μια νέα δραστηριότητα, στο πλαίσιο της οποίας η Κεφαλονιά αποκτά ιδιαίτερη δυναμική.

Με αφορμή, δε, τη πρόσφατη Βράβευση της Κεφαλονιάς ως «Καλύτερο Προορισμό για εξωτερικές δραστηριότητες» στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, ο οινοτουρισμός αποτελεί μέρος μιας αναβαθμισμένης εμπειρίας για τους επισκέπτες μας.

Συγχαίρω τους οινοποιούς μας για τις πρωτοβουλίες τους και τους ευχαριστώ για όσα έχουν προσφέρει μέσω της συστηματικής δουλειάς που έχουν καταβάλει.

Στη προσπάθειά τους αυτή παραμένω σταθερός αρωγός. Σε εκείνους, άλλωστε, αντανακλά ένα σημαντικό μέρος της ταυτότητας του τόπου μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...