Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ Τ.Ε ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ


 Πρόσφατα δημοσιεύθηκε άρθρο στο kefalonia status με αφορμή την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμη, στο οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρεται : «Είδαμε συμπολίτες μας που παραδοσιακά στήριζαν τον κεντροδεξιό χώρο, ανθρώπους που κάποτε υπηρετούσαν το χώρο του ΠΑΣΟΚ, είδαμε ανθρώπους από αριστερούς σχηματισμούς πέραν του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ακόμη και υποστηρικτές του ΚΚΕ».

Δεν μας κάνει εντύπωση η τοποθέτηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, που για ακόμη μια φορά αξιοποιεί παλιές γνωστές τακτικές της σοσιαλδημοκρατίας και ψαρεύει σε θολά νερά. Δεν αμφισβητούμε βέβαια, πως στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν και οι λοιπές πολιτικές δυνάμεις του αστικού φάσματος.

Ωστόσο, τα μέλη, οι οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ γνωρίζουν καλά πως κανένα κοινό συμφέρον δεν έχουν με τα συμφέροντα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτική υπεράσπισης των συμφερόντων των μονοπωλίων, που εφάρμοσε και θα εφαρμόσει σε περίπτωση επόμενης διακυβέρνησης, είτε μόνος του, είτε σε συνεργασία με κάποιο άλλο αστικό κόμμα.

13/11/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...