Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ο Υπουργός Ι. Πλακιωτάκης στο RouteLab@Κατάκολο

 


Η Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας

      …η απάντηση επί σκηνής Routelab!

   #RouteLab @Κατάκολο

    2 & 3 Νοεμβρίου 2022

                   «Τουρισμός Εμπειρίας-Ταξιδεύοντας Βιωματικά»

Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου Ηλείας στις 2 και 3 Νοεμβρίου το RouteLab υποδέχεται ομιλητές και συμμετέχοντες που θα καταθέσουν τη δική τους γνώση κι εμπειρία με κοινό παρονομαστή το ταξιδεύειν βιωματικά.

Στο διήμερο δράσεων του #RouteLab πρωταγωνιστής ο Τουρισμός Εμπειρίας, ο Tουρισμός Κρουαζιέρας, οι αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες! Τalks, best practices, forum, workshops γευσιγνωσίας και οινογνωσίας με σύμμαχο τα ανταγωνιστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής και της χώρας μας!

Στη Στάση Κατάκολο, επί σκηνής #RouteLab, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου υποδεχόμαστε στις 6.00 το απόγευμα τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ Ιωάννη Πλακιωτάκη με στόχο να προσεγγίσει ρεαλιστικά τη «Μεγάλη Πρόκληση της Κρουαζιέρας» στη Δυτική Ελλάδα και να δώσει μαζί με τους συνομιλητές του στο Forum συζήτησης τις απαντήσεις προοπτικής και εξέλιξης.

Tαξιδέψτε κι εσείς βιωματικά μέσω #RouteLab κλείνοντας το εισιτήριό σας δωρεάν!

Για το πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε το επίσημο site της διοργάνωσης: www.routelab.gr .

*Το RouteLab πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του ΣΕΒ ΠΕ & ΔΕ, της ΠΕΔ ΔΕ και του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμού ΙΟΝΙΑΝ TV.

Περισσότερες πληροφορίες:

Fb: Routelab Event

Instagram: Route Lab

Linkedin : Route Lab

Twitter: Route Lab





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Δήμος Σάμης - Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

  Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Σάμης σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 σε εκδήλωση με αθλητικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθε...